Jom Shopping di Zalora.My

haa...

tetiba rasa nak window shopping sambil goyang kaki jer..
ada tak orang macam aku window shopping goyang kaki???

 

ni lah tempatnyer aku baru pi sat tadi... 

macam-macam pilihan jenama ada kat Zalora nih...

antara yang menarik minat aku tengok depan skrin komputer nih adalahh

 

ahaa...terasa gojezz plak kalau aku pakai kasut tuhh kann...(perasan skejap..)

selain tuh...ada baju (macam-macam jenis ada) kasut lelaki, aksesori, kasut sukan...
yang best nyerrr HARGA TERMASUK KOS POS!!!!

so, tak payah kaki nih penat menapak ke alamanda nak ke kedai NOSE kerr tak pon ke Mid Valley yang parking susah nak dapat tuh kan...korang dok je depan skrin komputer pilih jer laaa mana korang nak..

dan the best parts are...


kot2 lah kalau tak muat kann..nak tukar saiz kerr...

so, apa lagik lah korang terfikir?
terjah jerrr ZALORA

1 comment:

  1. salam kenal dari akak...
    mak oiiii tingginya kasut...

    ReplyDelete