Mineral bottle from Korea

This is what happenned when she feels dizzy reading a book for her exam...

Tetiba npk botol air korea makneng nih kann..kiutx??sanggup simpan...ha3..
Fedulik hape aku korang nak mengata mak nih hape kan..yg fenting..korang mesti xhado kann???fanatik sgt...hagak2 makneng dpt x koje kat korea lps ni?

Arini runningman kat Malaysia!!!omg!!!
Rasa2 mcm hbs exam nak pegi je paradigm mall tuh..dpt tgk dr jauh pon xper laa..hahaha..asal dpt tgk..

Bila makneng peninggg

Bl makneng pening dgn asgmt nyer..
Td pening ntah mana2 sape2 nye sv masuk bilik sv makneng pastu baca proposal makneng..mcm2 lak dikomen nyer...

Huk3...sengih jer la sbb makneng budak br blaja kan..fedulikk haper aku...hahaha

Dah geram2..skrg tgh musim konvo..jom merayap kat pesta konvo..eh ada aj..pe lg...beli jer laa..

Rupanya kalau mobile store ni dia jua wl & gl jer..bl xhado okeh...sekiannn

Bahaya sang lebah

Sekor jer ok...sekor je yg sengat...dah buang ekor dia..tp tetap menjadi2...

Hati2 la dgn lebah..
Dah call JPAM & bomba byk kali kata takde sarang..ntahla...

Mangga asam boi

Sape xpenah dgr?
Ni jd viral kat fb bl makneng layan..haishh..kenela buat ditambah plak makneng ske sgt mangga muda..

Johan --- Juara Super Spontan 2014

Rezeki bakal anak johan kan...sape sangka..
Johan juara super spontan 2014...bw blk 100K+camry oiii....haha...

Jelesss makneng..pinjam jap camry tuh blh?mesti lps ni camry tuh bw pi psr jer kan sbb dia ada kete lbh beso+mewah dr camry tuh...

Apa pon tahniah johan..

Ni xde keje sambil mkn carrot kek (kol12 mlm ko mkn mkn kek makneng?) Sambil amek gbr..tuh la hasil mls namanya..tp ada akau kesah peah?

Antara 2cinta

Takot beno aku layan dia lebih...