Sarung bantal utk bonda

Kpd bondaku yg tercinta..

Anakmu cuba nak jahit sarung bantal utk bonda..harap bonda sudi terima jahitan yg xseberapa..huruhara lak tuh bentuknya..

Bondaku...
I love u..

Pray for MH17

No words can describe how much sad i feel rite now...

Even in there was not my family members even friends involve..but... i am Malaysian...
That flight MH17 is our flight..
That cabin crew working was our people...Malaysian...

Maybe that passengers in that flight those Malaysian who want to celebrate aidlifitri with their families..

MH17 crash in Ukraine?

Habis mengetart nenas buka FB

Nak luruh jantung bl tgk kwn post kat FB MH17 terhempas...eh kwn ni main2 ker berita mcmni?  Trus surf lg and it was true..

Dikatakan terkena tembakan dari ntah rusia mana..xtau btolke tak..tapi itu flight biasa yg bawa penumpang...

MH370 xtau berita apa lagi tetiba MH17 plak ditembak? Pedih uluhati makneng..

Malaysia diuji tahun 2014 with big hit news!!

Doakan negara tanahairku selamat dari bencana

Novel: sayang sekelip mata

Haa..xpasal2 menghabiskan 1novel lg..
Storyline menarik gak..even bahasa dia kadang2 dah celaru identiti sekejap..hi3..

Sket sinopsis:

Safa menyesal terima tawaran kerja barunya.nak ditolak, dah terlambat.dia enggan merempat dan menganggur lebih lama lagi. Lebih parah apabila dia berdepan dengan maliki yang dibencinya ketika lapor diri..

Safa & maliki penah kawen lari masa blaja tapi selepas sebulan mereka bercerai kerana maliki kene sambung master di UK atas arahan bapanya.safa ingin pergi sekali tapi dihalang maliki..

5tahun maliki mencari safa akhirnya bertemu di pejabat ayahnya..haji maulid..tapi pada masa yang sama maliki dah bertunang dengan nina..

Daniel,yang mengejar safa merasa peluangnya telah tiba..tapi...siapakah pilihan safa?daniel atau maliki?

Kalau jadi drama rasanya sharnaz paling sesuai bawa watak maliki..yg heroin..ehmm..sbb ala2 cekta+erra fazira..tp kene hidung mancung...sape eh?

Wordless wednesday

Pic of the day

Novel: tuan rumah pembantu rumah

Gara2 melayan cerita ni kat tb3 hati ahad kalau xsilap laa...trus cari novrl nyer...kurang keje yer..kebetulan kwn makneng ada novel nyer..pinjam jer laa..

Story line yg mostly kelakar laa..xde la babak sedih2 sgt...

Ending?mesti la happy ending...
Tp mmg tepatla pelakon yg bw watak Dr.Emir tuh.nama zoey rahman.serius xkenal pelakon ni..baru kot.erkk..makneng rasa sesuai jer dgn muka dia utk watak nih..hi3

Makneng akan pastikan layan drama ni..hi3...