Profile Gary

Ok..gedik nak post..ada ku kesah korang xsuka..i dont care at all..this is my blog yoww...

He is not handsome..yet not soo tough like kookie...but he has his own charisma..

Oppa..so thin la u...ha3...
Saranghae gary...

Thanks K-wave mag...

Kucing mak plak RIP

Pagi2 tgh wat exercise b4 masuk exam kol9 nanti nih..
Adek makneng lak sebok citer..sotam si kuceng mak ku mati...mmg di sakit 2 3 arini..dah bw pi vet..vet cucuk kata selsema+semput...2tpt lg dicucuk...
Tp mmg dah ajal agaknya...elok je mati kat rmh..
Sitam ni kami bela sejak kecik..masa tuh maknen br hbs spm..ko lm x?10 thn lbh juga la dia bersama kitorang..dpd abg makneng bujang skrg anak 3!!
Anak2 abg makneng pon kenal sitam ni..
Hilang dah kwn mak ku kat rmh...
Hilang dah penggemar ciskek aku...
Hilang dah kwn mkn donut yg berterabur cis kat atas...ok sitam ni suka cheese yer..
Kesian plak kat mak lah..ehmm...

Kucen anak buah..choco pegi selamanya

Pagi nih..
Kakak ipar ku nan sorang britau..kucen anaknya mati...
Yg sedihnya...kucen tuh mati lps along aka abg makneng usap bdnnya..dpn mata tuan,kucen tuh hembuskan nafas terakhir..
Choco...
nama tuh makneng yg bg lps seminggu along makmeng amek dia..
Along makneng kutip dia kat kedai mamak..tgh minum blk dr keje..kucen tuh dijerkah anjing...tp kucen tuh lwn dgn berani..along yg npk jatuh kesian..panggil bw masuk dlm kereta diam jer.trus dibawa blk rmh.
Lastly along bela walaupun kakak iparku kurang gemar kucen..anak2 diorang suka sgt dgn kucen...sampaila makneng dtg...makneng letak nama choco sbb bulunya coklat cantekk sgt..
Dan kucen ni manjaaa sgt..suka la mengioww masa makneng kat rmh along tuhh..
Tetiba pg ni kakak ipar britau mati dpn mata tuannya lps tuannya usap2 bdnnya..
Pilu..xtau punca matinyer choco..

My monopod

Haa..
Benda ni dah lm wujud tp makneng br nak berkecimpung ok..hahha...
Ni smua gara2 kwn makneng la ni si shazana...korang kenai ka dia?pi tgk koleksi gbr ke korea ke kite bersama makneng tuhh
Dia bw monopod nih..mmg sedap le bergambo guna monopod kan.. balik Malaysia trus cari oiii...kot2 nak ke korea lg kan...ha3..
Kalaula menatang monopod ni sampai b4 oppa2 n unni runningman dtg Malaysia kan bagus...kompem lbh cantek gambo diorang makneng amek..
Yg ni siap ada shutter utk amek gambo..so xyahla nak set timing kan...belila yg ada shutter ni skali yer..
Leh guna kat dgcam or hp...sekiann....

HP printer 4in1

Haa...
Memula nak beli katrij jer...tp katrij canon mmg mahal deknon..kaler+hitam rm128..setahun blajo ni kali ke3 beli katrij canon ok..refill toksah ckp..
Ntah camne pi tanya pasal printer .
Knp makneng pilih hp ni?sbb dia 4in1...print,scan,potostet & fax!!!
Sbb rmh makneng kan ada telepon rmh..beli trus yg ada fax..haa...sonang lps ni suami maknrng nak fax hal keje..eh..suami ker nak guna?baikkan bini pk kemudahan utk suami...
Cuma katrij hp ni pakai buang mcm pampers gitu..katrij dia rm28 hitam atau kaler sama je rege yer...so...agak kos efektif di situ yer...
Ok...blh la print dgn tenang hati...lg pon canon tuh zaman makneng mula keje oiii..

I miss u korea..

Sape nyampah jgn baca..ekeke...
Tp tuh la..sbb dah pegi kat negara high end technology nih kan..even diorg tgk makneng atas bwh mcm alien..i dont care..
Mmg muka tembok...
Ditambah bl ada plak mat saleh tegur weols dlm train n siap blh borak..otomatik la yg korean lg pelik..whatever...
But i miss being there...9days seem not enough...giler nyampah statement nih..
Ok lps ni nak plan lg ke sana..weehuu