Mangga asam boi

Sape xpenah dgr?
Ni jd viral kat fb bl makneng layan..haishh..kenela buat ditambah plak makneng ske sgt mangga muda..

Johan --- Juara Super Spontan 2014

Rezeki bakal anak johan kan...sape sangka..
Johan juara super spontan 2014...bw blk 100K+camry oiii....haha...

Jelesss makneng..pinjam jap camry tuh blh?mesti lps ni camry tuh bw pi psr jer kan sbb dia ada kete lbh beso+mewah dr camry tuh...

Apa pon tahniah johan..

Ni xde keje sambil mkn carrot kek (kol12 mlm ko mkn mkn kek makneng?) Sambil amek gbr..tuh la hasil mls namanya..tp ada akau kesah peah?

Antara 2cinta

Takot beno aku layan dia lebih...

Kdrama - Fated to love u

credit to asianwiki




haaa...ni lak makneng layan sbb apa jang na ra yg kiut tuh...
bukan BEAUTIFULNARA yer...

agaknya abg nara tuh peminat jang na ra kot...hik3...

ok...ni kisah dia terlanjur & terpaksa kawin...tp si hero nyer tuh xsuka sampai wat agreement bl beranak cera..skali si na ra ni gugur sbb accident...jin hyuk yg merangkap neighbour oppa  la yg tlg dia masa tuh sampai laa nara ni jd pelukis terkenal...

jin hyuk ni lm menaruh hati kat nara dan 1hari dia propose...sape pilihan nara??

kesian jinhyuk la dlm cite nih..jd 2nd hero jer...ish3

K drama - It's OK It's Love

ahaaa...ni layan b4 naik sem...
layan sbb ada GIRIN!!!!

nama pon peminat RM kann...
habis segala drama yg berkaitan RM dia layan....

xper..xkacau org...hati sang suami pon sng sbb bini dia dok rmh jer bl khusyuk layan korea...
xsebok nak pi berjln shopping (blh caya ker???)

ok...ni kisah doktor psikiatri jatuh hati kat lelaki yg ada masalah jiwa mental juga laa.memula mak si doctorpompuan ni menentang..lastly dia la menantu kesygan...sbb apa?sila layan sendri..hik3..
Jo In Sung sooo sweet kann...memula tgk citer that winter the wind blow laa nih minat tgk dia...haihhhh

tq topstarnews....see...girin dgn seluar sentengnyer...aishhh

Ku namakan si belang

Nak cite gak...
Oleh sebab JPAM slalu dtg...1day ntah camne ada anggota JPAM dtg..nampak si kabu...kabu ni mcm xde owner tau sbb slalu mkn kat rmh makneng...

Org JPAM tuh nak..
Makneng ntah camne blh bg org tuh amek..sbb dia mmg bela kucen..

Sampai skrg rasa regret sgt sbb bg JPAM amek dia..teringat2 si kabu..dia xmanja..tp sbb slalu dtg..so makneng xkesah pon nak beli makanan kucen..apa lah sgt kan...

Lps kabu diambil pembela baru sebulan gak la rmh xde kuc3n dtg..sunyi...

Tetiba dtg sekor nih..dia xmanja..tp bl letak makanan dia mkn dgn syarat kite dok jauh...hu3

Rasa mcm nak bela kucen la..tp xberani lg