Antara 2cinta

Takot beno aku layan dia lebih...

Kdrama - Fated to love u

credit to asianwiki




haaa...ni lak makneng layan sbb apa jang na ra yg kiut tuh...
bukan BEAUTIFULNARA yer...

agaknya abg nara tuh peminat jang na ra kot...hik3...

ok...ni kisah dia terlanjur & terpaksa kawin...tp si hero nyer tuh xsuka sampai wat agreement bl beranak cera..skali si na ra ni gugur sbb accident...jin hyuk yg merangkap neighbour oppa  la yg tlg dia masa tuh sampai laa nara ni jd pelukis terkenal...

jin hyuk ni lm menaruh hati kat nara dan 1hari dia propose...sape pilihan nara??

kesian jinhyuk la dlm cite nih..jd 2nd hero jer...ish3

K drama - It's OK It's Love

ahaaa...ni layan b4 naik sem...
layan sbb ada GIRIN!!!!

nama pon peminat RM kann...
habis segala drama yg berkaitan RM dia layan....

xper..xkacau org...hati sang suami pon sng sbb bini dia dok rmh jer bl khusyuk layan korea...
xsebok nak pi berjln shopping (blh caya ker???)

ok...ni kisah doktor psikiatri jatuh hati kat lelaki yg ada masalah jiwa mental juga laa.memula mak si doctorpompuan ni menentang..lastly dia la menantu kesygan...sbb apa?sila layan sendri..hik3..
Jo In Sung sooo sweet kann...memula tgk citer that winter the wind blow laa nih minat tgk dia...haihhhh

tq topstarnews....see...girin dgn seluar sentengnyer...aishhh

Ku namakan si belang

Nak cite gak...
Oleh sebab JPAM slalu dtg...1day ntah camne ada anggota JPAM dtg..nampak si kabu...kabu ni mcm xde owner tau sbb slalu mkn kat rmh makneng...

Org JPAM tuh nak..
Makneng ntah camne blh bg org tuh amek..sbb dia mmg bela kucen..

Sampai skrg rasa regret sgt sbb bg JPAM amek dia..teringat2 si kabu..dia xmanja..tp sbb slalu dtg..so makneng xkesah pon nak beli makanan kucen..apa lah sgt kan...

Lps kabu diambil pembela baru sebulan gak la rmh xde kuc3n dtg..sunyi...

Tetiba dtg sekor nih..dia xmanja..tp bl letak makanan dia mkn dgn syarat kite dok jauh...hu3

Rasa mcm nak bela kucen la..tp xberani lg

Ikan puyu...chibi maruko

Td pegi rmh along..saje jln sambil bawakan daging korban utk anak2 buah ku yg montel tuh...
B4 balik tetiba teringat nak minta ikan puyu..rmh along makneng ni kat kg lombong..situ byk parit..mula2 dia pindah rajin mancing kat parit tuh..ada si ikan puyu...skrg dah mls...hangat2 tahi kucing btol laaa..

So bw la blk rmh dlm bekas kecik jer..
Tgh tgk tv kletikk...bunyi benda jatuh...getah paip kat luar rmh kot sbb br lps basuh kete...

Leka tgk tv lg.....KLETIKKK...
Ahhh abaikan....

KLETAKK...eh makin kuat plak...sape lak men getah paip rmh...jenguk luar elok jer...
Pi dapur nak amek pisau la kononnyer sbg senjata...laaa....
Puyu 2ekor dah atas lantai...
Terus keluarkan akuarium kecik isi air (xde nak basuh2) masukkan puyu dlm tuh...kesian dia..seb bek aku nak jenguk dapur..kalux..mati kekejangan la atas lantai

(ps: teringat org kata kalau puyu lompat keluar dia xsesuai dgn rmh tuh..wallahualam)
Oh yer..nama dia...chibi & maruko...ha3
Mcm xsedap lak...top & gd laaa..hik3..
ohh top & gd...kui3

Clarks dah sampai...

Yeayy...
My clarks dah sampai...
Skali tgk..erkk...xsangka plak tinggi giler..ada la setinggi jari hantu makneng tinggi tapak wedges tuh..

Ni smua slh website la aku tgk cantek sgt aritu..cantek mmg cantek..tinggi tuh...ha3...
Persoalannya...
bl nak guna ni?
si kaki cinderella