Larian MKM 2016

Ni running event plg teruk kot...
Event ni pg td...

Makneng beria la maduk 12km ok..12km utk org xkuat lari mcm makneng..blhla..

Elok sampai garisan penamat dia kata medal hbs!!!ko giler ker?ko ingat makneng masuk event ko free??

Lps tuh dia nyer makanan cuma pisang yg lebam2..ehh..teruk sgt korang organize event...terus rasa takot nak join event bwh government agency ni...takot mcm ni laa...
Patut la masa amek racekit jmt lps list nama 12km utk pompuan cuma 39 org..

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Hi, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@my.zalora.com I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

    ReplyDelete