cupcakes red velvet

pagi tadi sampai opiss sambil menahan sakit perut..
(napelah masa drive nak ke opis, perut nih memulas2 yer??kat rumah taknak plak)

tetiba si faiz nih panggil nama aku..
"wana ko nak mana?"

"apa tuh faiz?kek apa?" (dalam hati bebel, orang nak bagi banyak tanya plak aku nih)

"red velvet nih...."

tanpa fikir panjang..."ko letak jer atas meja aku, aku kene jumpa encek tan"

balik meeting dengan en tan...wah...nampak mengiurkan...nak tengok tak?

mengancam tak???
so, akan ku simpan dahulu sebab perut aku nih berdetap detup ntah apahal ntah...dari petang semalam..
nak kata tak makan, setiap waktu aku makan..aku tak masak, laki aku bawa aku makan kat luar jer..dia kata kesian bini dia penat memasak (how caring my husband to me??aku tiap2 hari masak kerr???)

3 comments:

  1. dah makan lum???? sedap tau.. sampai menjilat jari....... heeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. mak neng... kita punya belum makan lagi..

    ReplyDelete