Drama Adam & Hawa

sape tengok citer Adam & Hawa nih?
jd fenomena tsunami sekarang nihhh..

tapi makneng rasa sakit hati plak lama2 laa...
ker makneng yg emo lebih nih???



dah la ada babk ke tanah suci..
tp bl balik M'sia ain tak berubah langsung!!!
masih duduk sendiri..masih ingkar cakap suami..tipu suami..
kalau btol ain masih marah pun at least pindahlah ke rumah mak mertua ker..
arghh...aku tak tahula nak sampai 80 episod nih jd apa..
citer nih ajar perempuan untuk lupa tanggungjawab dosa pahala sebagai isteri plak rasanya..

6 comments:

  1. Hai makneng. Marah betul tu.. Hihi saya pun suka cita ni.. tapi geram je tengok hawa tu macam degil gila kan.. ingat dah balik umrah dah ok.. rupanya sama juga.. =)

    ReplyDelete
  2. Itulah dia 'kehebatan' drama Melayu kita...

    ReplyDelete
  3. sama la kite..mmg geram je ngan perangai ain nie..rase mcm nak masuk je dlm screen nie bg sedo skit si ain tuh..hurmmmm..

    ReplyDelete
  4. jarang tengok cta melayu..
    'pattern' ceritanya sama je..
    kalau cta melayu - keja ofis
    kalau cta indon - kena dera
    kalau cta pilipin - anak bertukar
    hihi..=p

    ReplyDelete