usaha pregnant tak berjaya lagi..

nampaknyer majneng tak berjaya lagi.kene tabah,kene sabar,kene usaha lebih lagi lepas ni.tapi makneng rasa nak stop skejap la treatment ni sementara bulan puasa..

sekarang tengah tergolek2 sakit perut..sakit perut sbelah kiri sebab apa eh??seb baik makneng ada simpan tungku moden ni kat opis..skt perut la wehh...update kat bwh meja opis sbb tak tertahan dah sakit ni.nak dok atas kerusi pon xlarat

13 comments:

  1. usaha tangga kejayaan makneng! hehe. doa byk2 ek kak :)

    ReplyDelete
  2. xpe..yg penting kite usaha..yg lain berserah..sama la kite pun tgh berusaha nak pregnant jugak..jgn putus asa okayh..chaiyokkk!!..

    ReplyDelete
  3. ala..senggugut ke makneng?
    moga cepat sembuh ye..jgn putus asa!

    ReplyDelete
  4. Tak Per Usaha lagiKK--ChaiyOkkk :)

    ReplyDelete
  5. Kita sama la makneng.. Teringin sangat nak timang cahaya mata sendiri.. Tapi belum masanya agaknya. Allah dah rancang & tentukan yang terbaik buat kita.. Bila tiba masanya, InsyaAllah kita berdua pasti ada cahayamata sendiri.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe..kite sama2 usaha yer misz mieza

      Delete
  6. Makneng penah dgr tak buah zuriat/buah hawa,buah tu beli kat mekah..itu utk org yg nak peknen,tp taktau la kan kita berusaha Allah yg tentukan,nanti kakak mamaaryan ni nak buat umrah,bole la mamaaryan kirim dia beli..insyaAllah kalu dia jumpa la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pernah gak dgr..tp xbrape sure la camne buahnyerr..
      tq mama aryan..

      Delete
  7. Saya doakan agar impian anda berjaya....

    ReplyDelete
  8. Mak Neng : kita usaha sehingga berjaya..dun give up2..

    ReplyDelete
  9. Teruskan usaha, jgn putus asa, jgn berenti berdoa, saya doakan awak...

    Saya faham, sbab saya pun penah mnanti dan berTTC..
    Sabar ye, allah tentukan yg terbaik utk kita...

    Salam kenal..

    ReplyDelete