HARGA RUNTUH PREMIUM BEAUTIFUL!!!

to ladies yang teringin nak guna PB
tapi pk harga jadi takot plak yerr...

sekarang saya buka offer!!!!

harga sempena nak puasa!!!
RM1500 ++

uols takkan dapat dengan harga yang saya offer nih..cepat2..grab PB nihh

contact me for more discount!!!
0197515425

30 comments:

  1. dkna dah kurus..pakai pon tak ada kesan yang menawannnn...sedih! :(

    ReplyDelete
  2. kenapa sy takleh follow???huhuhu

    ReplyDelete
  3. ehem discount yg menarik.. :)

    ReplyDelete
  4. teringin nak beli....

    salam kenal & singgah......

    ReplyDelete
  5. tapi KY dah slim dah heeee

    ReplyDelete
  6. salam makneng..saya follow sini yer..PB dah ada beli ngan member dulu,t tak pakai pun hehe

    ReplyDelete
  7. sesekali ku rasa teringin.... tapi ku tidak berkemampuannn.. hukhukhukhuk.. hehehehe

    salam kenal

    ReplyDelete
  8. ermm, kang pakai jd kurus kering lak..hehe

    ReplyDelete
  9. Tak mampu lagi nak beli...huhuhu...

    ReplyDelete
  10. Mak neng...julia doakan semoga mak neng nanti akan dikurniakan baby x lama lagi....byk kawan julia dulu ckp mcm tuh...tp bila mak buyung cm kami doakan insyaAllah Allah perkenankan doa...dah mereka berjaya dpt baby...tp makneng kena byk bersabar dan teruskan berusaha ye...yg ptg jgn lupa doa selalu dan happy...bila kita happy ia akan dtg naturally dan kita mesti akn rasa x percaya...ehehhe insyaAllah mak neng...al da best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks julia...
      mudah2an doa @Julia dimakbulkan

      Delete
  11. MJ memang ada plan nak beli, harga yg ditawarkan memang menarik..
    Untuk 3 barang ke harga ni?

    ReplyDelete
  12. dni punya PB kena simpan sebab preggy hehe

    ReplyDelete
  13. Ingat nak byq cash tp bukan dalam masa terdekat ni, insyaAllah bulan 8 ni dapat duit boleh la kot.

    Jap Myra usulkan pada hubby-tp plan nak pakai PB bulan posa ni :)

    ReplyDelete
  14. good luck makneng! chayok! chayok!!!

    ReplyDelete
  15. penha gak kawan dth umah kasi test ini PB..mahal mmg harganya huhu

    ReplyDelete
  16. salam kunjung balas dan follow sekali..

    ReplyDelete
  17. harga runtuh?hati2 tertimbus tau..hihi..

    follow makneng :)

    ReplyDelete
  18. berapa kali bayar ni makneng? adehh... teringin jugak nak pakai. ada yang second tak? hehehe...

    ReplyDelete
  19. da lama xpakai PB.. tkut da xmuat plk nnti.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. knp nunu xpakai?
      xper,pakai semula yer...syg tau kan dah beli mahal2..
      memula mmg la senak..lelama ok...=)

      Delete
  20. Replies
    1. boleh je syuhada..xde masalah...sms ke no makneng yerr

      Delete