FAQ BIO EVER

antara FAQ berkaitan Bio Ever:

Q--Bolehkah saya menggunakan Bio~Ever Nano Cream dan memakai Premium Beautiful pada masa yang sama?
A--Ya.
Anda digalakkan mengguna Bio~Ever Nano Cream bersama dengan pemakaian Premium Beautiful. Hal ini kerana kedua-duanya mempunyai fungsi yang sama, iaitu menggalakkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisme. Dengan ini, proses pembentukan badan menjadi lebih berkesan.


Q--Mengapakah rasa gatal atau ruam muncul selepas menggunakan Bio~Ever Nano Cream?
A--Keadaan ini adalah tanda-tanda pemulihan yang hanya berterusan beberapa hari. Hal ini kerana badan sedang menjalankan proses detoksifikasi melalui kulit. Oleh itu, kemunculan ruam, kerap berkentut, kulit kepala berkelemumur dan sebagainya akan dialami.

Anda usah berasa cemas kerana keadaan ini hanya berterusan beberapa hari dan hilang selepas itu. Anda digalakkan minum lebih banyak air, bersenam, rehat secukupnya, mengambil vitamin C, fiber dan makanan anti-oksidan untuk memendekkan tempoh pemulihan ini.Q--Bolehkah Bio~Ever Nano Cream menguruskan badan?
A--Ya.
Bio~Ever membantu masalah pertambahan berat badan yang disebabkan oleh ketidakseimbangan rembesan hormon dan penurunan kadar metabolisme akibat rembesan hormon yang kurang aktif.
Bio~Ever Nano Cream membantu meningkatkan kadar metabolisme dan mengurangkan masalah badan yang berisi/ kembang. Gabungkan usaha anda dengan diet yang betul, minum air bersih dan pengambilan fiber yang secukupnya. Anda pasti akan kagum dengan keberkesanan produk.
Q--Bolehkah wanita mengandung menggunakan Bio~Ever Nano Cream?
A--Tidak digalakkan.
Wanita hamil mengalami perubahan paras hormon badan semasa hamil. Bio~Ever Nano Cream berfungsi untuk membantu menyeimbangkan hormon manusia. Justeru itu, wanita hamil tidak digalakkan untuk menggunakan Bio~Ever Nano Cream.


Q--Bolehkah kaum perempuan menggunakan Bio~Ever Nano Cream semasa kedatangan haid?
A--Boleh,
kecuali berlaku ketidakselesaan. Cara penggunaan Bio~Ever Nano Cream oleh wanita yang mengalami menopause adalah sama.

Q--Berapakah kerap saya perlu menggunakan Bio~Ever Nano Cream sehari?
A--Kekerapan penggunaan Bio~Ever bergantung kepada peringkat-peringkat yang dialami oleh pengguna:

(a) Tempoh penyelarasan
Sapukan sedikit krim Bio~Ever pada kulit untuk menguji sama ada anda sensitif terhadap produk ini. Anda digalak menggunakan Bio~Ever pada waktu pagi dan malam, sebotol dalam seminggu untuk mencapai hasil optimum dalam masa yang singkat.

Anda akan mengalami tanda-tanda pemulihan dalam tempoh ini. Oleh itu, anda perlulah minum lebih banyak air, rehat secukupnya dan bersenam. Perpeluhan adalah cara yang baik untuk membantu menyingkirkan toksin daripada badan.

(b) Tempoh penyelenggaraan
Guna Bio~Ever pada waktu pagi dan malam, dua botol sebulan. Anda perlu minum lebih banyak air, rehat secukupnya dan bersenam.call/sms wana : 0197515425
email : wana.sahid@gmail.com

2 comments:

  1. Thanks fo r info...walau tak berapa faham..hehehe\

    ReplyDelete
  2. kakak saya pon jadi agen ni jugak. hehe

    ReplyDelete