Pupel Liyana Mega Giveaway

 

Syarat-Syarat Menyertai Pupel Liyana Mega Giveaway ialah:

1. Buat satu entri di blog anda mengenai Mega Giveaway ini dengan tajuk "Pupel Liyana Mega Giveaway", pastikan ada banner "Pupel Liyana Mega Giveaway " didalam entri tersebut dan dilinkkan ke entri ini.
2. Pastikan anda merupakan follower Pupel Liyana Official Blog & Like Pupel Liyana Blogspot Page.
3. Wajib Like, Follow dan letakkan senarai penaja berikut di dalam entri GA anda
4.  Tag kawan-kawan ramai-ramai dan ajak mereka join sekali. :)
nak tag...joel..tiefazati...cikmisi...alycia...
5. Letakkan url entri anda di ruangan komen entri Pupel Liyana Mega Giveaway sahaja!!

7 comments:

  1. pink, silap drop komen ni. takut nanti tak masuk list. komen kat sini sekali ye

    http://pupel.blogspot.com/2012/02/pupel-liyana-mega-giveaway.html

    lepas tu jangan lupa copy semua nama penaja dan letak dalam entri ini. :) terima kasih

    ReplyDelete
  2. jom join contest eyza
    http://planner4mylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. selamat malam Isnin.. =.=
    saya datang dari segmen yang same. jom singgah ke blog saya. =.=

    syiedalikes.blogspot.com
    lovestory313.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. jom join contest haidah jugak. Btw haidah pun Join GA ni moga2 kita berdua menang lah yeaa. aminn
    http://sorryilupa.blogspot.com/2012/02/contest-i-love-online-shopping.html

    ReplyDelete
  5. Salam, pupel datang check entri url. Gud luck :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum & Salam sejahtera :)

    Jom join GA saya :)

    http://cerita-amna.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-by-amna.html

    ReplyDelete