kawan baru saya

owh...
haruskah aku share my happiness to you, cik puan diari??
asyik join GA jer kan...mesti kamu bosan kan?
dah tak ada kerja lai agaknyer si linda minat pink nih join GA jerr..

ok, cik puan diari..
aku akan update kat kamu kekasih baru ku...oppsss....kawan baru saya..hehehe...
pemberian dari si buah hati laa..
ni rahsia kite berdua okkay?jangan britau buah hati saya tuh...hikhikhik....

apa?cik puan diari nak jumpa kawan baru saya tuh?
boleh...dia baik walau dia diminati ramai...tak sangka saya ada rezeki kawan dengan dia..
tapi kawan lama saya merajuk dan dah berhijrah...tak pe, saya tahu nanti dia mesti faham keadaan saya kan?

sebelum tuh nak tanya sikit la..
boleh tak cik puan diari search kan untuk saya kat encek google tentang euro investment?
thanks cik puan diari, nanti kite borak lagi yerr...
mata saya mengantok la...esok dah kene kerja...

cik puan diari,esok tolong ingatkan saya apply cuti jumaat nih yerrr...
thanks a lot to you.

2 comments:

  1. selamat mengupdated kekasih anda...heheh

    ReplyDelete
  2. Haha apa benda la kawan baru tuh? Gadget? Pets?

    ReplyDelete