Alycia Mega Giveaway 2011...

mari mencuba nasib badan...
kalau uols rasa nak cuba gak, klik je banner bawah nih yer



KENAPA ANDA NAK HADIAH PHOTOSHOOT ini... 
 saya nak menang hadiah photoshoot nih sebab seronok plak photoshoot masa kawen arituh..
manalah tahu menang nih bolehla buat lagik kat area putrajaya plak...muahahahha


  Apa pandangan korang tentang blog Hot Mama Wannabe ni...
pandangan saya baca blog nih enjoy..blh tahu byk tempat yg hot mama dah pegi..kebetulan saya lom pi jln honeymoon...baru jer jenjalan cuci mata jer dulu...

gambar yg saya nak tunjuk adalah...
gambar kami berjalan ke Universal Studio Singapore aka USS baru2 nih

1 comment:

  1. tq for join.. Insya allah, ada rezeki nanti ;)

    ReplyDelete