shamsul ghau ghau masuk pas?



sumber : FB

betolker?tak tahulahh...

cara nak kurus dengan Premium Beautiful

ada orang kata PB nih penipu?
bukan penipu yer kengkawan..PB ni bila uols guna 1set seharian di opis, dia membantu untuk korang rasa cepat kenyang.

kenapa lak cepat kenyang?
bila guna waist nipper, membantu membentuk perut korang...ada lah shape...cer tengok perut korang sekarang..ada tak yang gelebeh kanan ke kiri ke depan ker...ada tak?
so bila guna PB nih, selera makan masih ada, tapi bila korang sumbat2, korang akan berhenti sendiri sebab perut rasa senak...so, PB ajar korang makan dalam kuantiti apa..

senam lebih elok,buat apa nak guna PB???
memang senam lebih elok..tapi kalau pompuan yang dah beranak bila masa nak senam?kene lak keje..kalau suri rumah tuh lain la citer..nih yang bekerja,sempatke balik opis nak layan pi gym dl..kalau ke gym takkan 10 minit dah balik???baik tak payah pi gym..
bila guna PB, korang bersenam...lagi lah cepat nampak kesan...

slimming center lagi murah?
memang tak dinafikan ada slimming center offer macam2...tapi berapa lama korang boleh bertahan??
ingat lepas habis treatment dan jadi kurus tuh, korang tak akan jadi berisi/badan naik/gemuk semula??kalau korang lupa nak control makan, kompem naik balik badan kan????datang lagi slimming center..bayar lagi...
dengan PB, korang bayar sekali then gunalah selamanya...kalau rosak, hantar je baiki..FOC ok..

ubat kurus ada...lebih murah apa??
yer..tak dinafikan juga, ubat kurus murah.tapi korang boleh dapat shape yang betolker?
takde pasrt yang meleweh2,lembik tuh??mestilah ada,sebab korang cuma makan nak kurus bukan untuk membentuk/reshape badan...


azam 2012 tercapai??

tengok kalendar...
OMG!!!OMG!!!!

harini 30 november 2012..
maknanyer lagi sebulan nak masuk tahun baru
lagi sebulan tambah lagi seangka umurku..hahaha

tetiba rasa nak review azam tahun baru...tercapai tak eh???

yang pasti banyak tercapai lah kan...hahaha..bagus2...
pastikan azam 2013 tercapai betol2..


gatai lak tangan nak menaip wishlist 2012...

1 : nak pi melancong lagik...tp xdecide lagi manan nak pegi... DONE!! medan & bandung
2 : nak beli vacuum (apanyer wishlist laaa) OTW..bulan12 beli..wajib
3 : nak kuruskan badan...wah naik tingkat 2 jer dah sempot!!! DONE with PB
4 : teringin plak nak beli jam baru (gediks sgt) -->>tak terbeli sebab bila nak beli jer tengok tangan..sayang plakk...
5 : nak try apply wat master...caiyokk!!!!! DONE dan berjaya dapat scholar for my master..syukur..

Alhamdulillah...hampir semua tercapai...
azam 2012 korang dah tercapai lom??


PREMIUM BEAUTIFUL PUTRAJAYA

WARGA PUTRAJAYA!!!
jom guna Premium Beautiful...

jangan pandang harga..tetapi pandanglah kualiti dan kelebihannya sepertimana anda memandang kualiti Bonia...

anda pasti tidak rugi sebab Premium beautiful adalah LIFETIME WARRANTY!!!

kami COD --->> Putrajaya, Bangi, Kajang, Salak Tinggi, Puchong..


wordless wednesday #NOV 4#



Jangan asyik berangan ...bertindaklah SEGERA!!!